Alle prijzen
zijn excl. BTW.

06-50655528

ma-vr

van 09:00-17:00uur

za-zo

van 11:00-19:00uur

 

iDEAL

Vistaplanonline.nl

Hartelijk welkom in onze Vistaplanonline.nl webwinkel.

Vistaplan is meer dan 50 jaar geleden opgericht. Vistaplan is de marktleider in de productie en levering van tekening opberg en management systemen. Vistaplanonline.nl biedt u, als de importeur van Vistaplan Ltd in Nederland een breed assortiment aan tekening archief en display systemen voor gebruik in het onderwijs, bouw, engineering, energie en andere industrieën.

De kern van de Vistaplan tekening opberg en management systemen zijn de tekening ophang elementen, de zogeheten "hangers", dit zijn de meest effectieve en duurzame ophang elementen die beschikbaar zijn op de markt.
Deze ophang elementen zijn er in diverse formaten en zijn verkrijgbaar met of zonder handvat.  

Kijkt u ook gerust naar ons uitgebreide assortiment aan (LED) lichttafels, wij hebben de meest gangbare formaten nagenoeg altijd op voorraad en kunnen dus snel leveren. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse papierformaten zodat u snel kunt inzien welk formaat lichttafel u nodig heeft.Mocht u vragen hebben omtrent de vele mogelijkheden, dan kunt u ons altijd bellen, 06-50655528 of e-mailen via info@voorieder-een.nl .

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze webshop voor u eenvoudig te houden en om het verkeer op de website te analyseren. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van de benodigde cookies voor een juiste weergave van de webshop. Op geen enkele manier zullen wij gegevens van u als bezoeker en/of klant aan derden doorgeven.