Alle prijzen
zijn excl. BTW.

06-50655528

ma-vr

van 09:00-17:00uur

 

iDEAL

Leveringskosten

Voor  Iedereen -- Vistaplanonline.nl houdt van transparantie, duidelijke informatie vooraf. Daarom ook dat wij geen verborgen kosten hanteren in onze Vistaplanonline.nl webwinkel. Alle genoemde bedragen zijn in eerste instantie exclusief de wettelijk verplichte 21% BTW. Uiteraard ziet u tijdig voor het afrekenen wat het totaalbedrag inclusief 21% BTW bedraagt.

Naast uw uitgave voor het gekozen product en de eventuele opties is er slechts een kosten post die in het vervolg van het bestelproces zichtbaar wordt, de (eventuele) verzendkosten.
Wij verzenden verzekerd 24/5, dit betekent verzending vindt plaats op werkdagen van maandag tot/met vrijdag.

Onze verzendkosten zijn gebaseerd op het totale bruto gewicht (het product inclusief verpakking).
Daarnaast is de totale afmeting van de complete verpakking van toepassing omdat niet alles via onze vaste koeriersdienst bezorgd kan worden.
                                                                                       
Grootverpakkingen zoals tekeningophangsystemen van Vistaplan of Maul, zijn qua leveringskosten afhankelijk van o.a. het formaat, gewicht en land van afkomst. Specifieke kosten per product worden nog voor enig accodering aangegeven.

Voor producten van Vistaplan geldt, gelet op het importeren hiervan vanuit de UK, dat de verzendkosten per dag kunnen schommelen, maar altijd wordt uitgegaan van de verzendkosten zoals deze worden vermeldt bij het aangaan en verwerken van een bestelling, ergo geen achteraf meerprijs verrekening.

Mocht u ondanks onze goede voorzorg nog verdere vragen hebben dan kunt u ons altijd een email sturen, ons webformulier invullen of ons bellen. U vindt deze contactgegevens onder de "contact" knop in de bovenste balk.

Tot slot... Wilt u liever uw bestelling zelf afhalen? Dit is geen probleem als het gaat om onderdelen van zadelkrukken. Producten uit de Vistaplan en Maul reeks vallen niet onder het afhalen. Neem altijd even contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze webshop voor u eenvoudig te houden en om het verkeer op de website te analyseren. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van de benodigde cookies voor een juiste weergave van de webshop. Op geen enkele manier zullen wij gegevens van u als bezoeker en/of klant aan derden doorgeven.