Alle prijzen
zijn excl. BTW.

06-50655528

ma-vr

van 09:00-17:00uur

 

iDEAL

Trolley Carrier frame

€ 327,00
Keuze formaat:
Swift levering 10-14 dagen
Productcode: VTC
Bruto gewicht: 15,00 Kg
Omschrijving

Een verrijdbaar tekeningophangsysteem van Vistaplan met een capaciteit tot ca. 2000 tekeningen A1 en/of A0.

Kenmerken:
- Trolley carrier A1 of A0 verrijdbaar
- Geschikt voor alle soorten Vistaplan aluminium hangers
- Capaciteit 100 tekeningen per hanger tot maximaal 2000 tekeningen* en 20 hangers
- Iedere hanger kan afzonderlijk verwijderd worden
- Tekeningen worden aan de korte zijde opgehangen
- Afmetingen A1 in cm's   96(h)x72,5(b)x64cm(d)
- Afmetingen A0 in cm's 126(h)x91,5(b)x64cm(d)

* Capaciteit van 2000 tekeningen is afhankelijk van de gebruikte papiersoort (dikte).

Let op! Dit is alleen de carrier. De aluminium hangers kunt u tevens los aanschaffen of een compleet systeem aanschaffen via de categorie Vistaplan compleet.

Tot slot: Sinds de Brexit behoort de United Kingdom, van waar Vistaplan producten vandaan komen, niet meer tot de EU. Derhalve dient u rekening te houden met een seperate factuur die u krijgt van de transporteur voor wat betreft levering van de gewenste goederen op uw naam.
Voor iedereen neemt alle kosten wat betreft inklaringskosten zijnde o.a. douanerechten, dossierkosten en inklaringen voor haar rekening*. De rekening die u hiervoor krijgt is inclusief door u als klant te betalen btw en moet door u als klant volledig betaald worden. De inkoop btw op de factuur kunt u uiteraard verrekenen bij uw omzetbelasting opgave.
 
Let op! De transporteur zal tot levering overgaan zodra haar factuur volledig voldaan is. Als klant kunt u ons dan factureren voor de overige op die factuur zijnde kosten. Naast deze factuur zien wij graag een copij van de factuur die u van de transporteur heeft ontvangen voor een snelle verwerking en terugstorting.
 
*Omdat deze kosten bij iedere leverantie verschillend zijn kunnen wij deze overige kosten niet op voorhand voldoen, vandaar deze achteraf verrekening.

Levertermijn: standaard 20-28 werkdagen. Swift 10-14 werkdagen. Extra eenmalige kosten € 27,50.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze webshop voor u eenvoudig te houden en om het verkeer op de website te analyseren. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van de benodigde cookies voor een juiste weergave van de webshop. Op geen enkele manier zullen wij gegevens van u als bezoeker en/of klant aan derden doorgeven.