Alle prijzen
zijn excl. BTW.

06-50655528

ma-vr

van 09:00-17:00uur

 

iDEAL

Ophangelementen (hangers)

€ 164,00
Keuze + formaat:
Swift levering 10-14 dagen
Productcode: VO
Bruto gewicht: 4,00 Kg
Omschrijving

Deze hangers zijn geschikt voor alle Vistaplan carriers.

Kenmerken:
- Sterke aluminium hangers
- Capaciteit per element tot 100 tekeningen*
- Prijzen zoals hierboven omschreven per 4, 8 of 10 stuks.
- Model A1 te benutten papierlengte 650mm, totale lengte 720mm
- Model A0 te benutten papierlengte 841mm, totale lengte 910mm
- Model CADA0 te benutten papierlengte 925mm, totale lengte 995mm
- Geen speciale ophangbanden nodig

Optioneel: per hanger een handvat.

* Capaciteit tot 100 tekeningen is afhankelijk van de gebruikte papiersoort (dikte), het soort carrier en/of indien van toepassing de eventuele draagkracht van de muur.

Tot slot: Sinds de Brexit behoort de United Kingdom, van waar Vistaplan producten vandaan komen, niet meer tot de EU. Derhalve dient u rekening te houden met een seperate factuur die u krijgt van de transporteur voor wat betreft levering van de gewenste goederen op uw naam.
Voor iedereen neemt alle kosten wat betreft inklaringskosten zijnde o.a. douanerechten, dossierkosten en inklaringen voor haar rekening*. De rekening die u hiervoor krijgt is inclusief door u als klant te betalen btw en moet door u als klant volledig betaald worden. De inkoop btw op de factuur kunt u uiteraard verrekenen bij uw omzetbelasting opgave.
 
Let op! De transporteur zal tot levering overgaan zodra haar factuur volledig voldaan is. Als klant kunt u ons dan factureren voor de overige op die factuur zijnde kosten. Naast deze factuur zien wij graag een copij van de factuur die u van de transporteur heeft ontvangen voor een snelle verwerking en terugstorting.
 
*Omdat deze kosten bij iedere leverantie verschillend zijn kunnen wij deze overige kosten niet op voorhand voldoen, vandaar deze achteraf verrekening.

Animatie

Levertermijn: standaard 20-28 werkdagen. Swift 10-14 werkdagen. Extra eenmalige kosten € 27,50.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze webshop voor u eenvoudig te houden en om het verkeer op de website te analyseren. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van de benodigde cookies voor een juiste weergave van de webshop. Op geen enkele manier zullen wij gegevens van u als bezoeker en/of klant aan derden doorgeven.